13-17 Mars Frankfurt – Gjermani

Water Boutique merr pjesë në Panairin më të rëndësishëm në botë për HVAC heating, ventilation and air conditioning) + UJIN  në Frankfurt, Gjermani.

Në këtë event gjigand boteror me 2,400 ekspozues ndërkombëtarë me prokduktet e tyre të teknologjisë së fundit në  rreth 260,000 m2 , Water Boutique u prezantua pranë stendës të partnerit te saj kryesor BWT – Best Water Technology me Z. Urim Vata, admistrator i kompanise dhe Znj. Xheni Vata, drejtoreshë ekzekutive.

Fokusi kryesor i takimeve ishte perfaqësimi i brandeve dhe produkteve të teknologjisë së lartë qe kompania Water Boutique bën në shqipëri dhe tregun rajonal.