22 Mars 2022 Dita Botërore e Ujit – Water Boutique në vazhdim të projektit kombëtar Bottle Free Zone, me lejen e Bashkisë Tiranë u zhvendos në qendren e sheshit Skënderbej duke zhvilluar një aktivitet informues përsa i përket rëndësisë të ujit, rrezikun e ndotjes së tij nga palstika dhe industria, si dhe metodat me të mira inovative të filtrimit të tij