24 Prill 2024 – Sportisti i BWT-së, Ryoyu Kobayashi vendos record të ri botëror

24 Prill 2024

Sportisti i BWT-së, Ryoyu Kobayashi vendos record të ri botëror

 

Sportisti i BWT-së, Ryoyu Kobayashi theu  rekordin botëror të vendosur më parë nga Stefan Kraft me një shkallë prej 291 metrash në Islandë , më 24 prill 2024.

“E vështirë të shprehet kjo ndjesi me fjalë. Ëndrra ime u bë realitet,” tha sportisti, i cili bëri fluturimin më të gjatë ndonjëherë nga një njeri mbi skitë.

Ky është një hap tjetër i rëndësishëm drejt shpërndarjes së vizionit BWT “Ndrysho Botën – gllënjkë pas gllënjke “ dhe rritjen e ndërgjegjësimit për shmangien e përdorimit   të shisheve  plastike një përdorimshme . Përmes teknologjive tona të patentuara, filtrojmë dhe e mineralizojmë ujin duke e pasuruar me minerale të vlefshme si Magnez, Zink dhe Silikat.

Salto e tij prej 291 metrash, jo vetëm që është më e gjatë se rekordi botëror ekzistues, por edhe kapërcen kufijtë e asaj që mendohet të jetë e mundur në sport. Kjo është një dëshmi për aftësinë, guximin dhe përkushtimin e pashoq të Kobayashit ndaj artit të tij.

Le të përqafojmë këtë moment si një mundësi për të sfiduar veten tonë, për të dalë jashtë zonave të rehatshme dhe për të përparuar me shpejtësi drejt të ardhmes.

Water Boutique, Parteneri Zyrtar dhe Distributori Ekskluziz I gjigandit BWT – Best Water Technology ne Shqipëri, i dërgon urimet më të perzmërta kampionit  dhe ndjehet krenare për të për këtë arritje të mrekullueshme.

Water Boutique – Ku ka ujë jemi ne……