26 Mars 2021 Water Boutique i dhuron qëndrës për fëmijët me sindromën Down Jonathan Center, një sistem filtrimi uji, i cili plotëson nevojat ditore të kësaj qëndre për uje të pijshëm dhe për Barin e saj.