5 – 6 Maj 2023 Salzburg – Austri

Me ftesë të Z. Andreas Weißenbacher, një nga themeluesit dhe aktualisht   CEO i BWT – Best Water Technology, Admistratori  i kompanisë Water Boutique, Z. Urim Vata   dhe Drejtoresha Ekzekutive Znj. Xheni Vata, morën pjesë në eventin festues të 33 vjetorit të Grupi BWTSalzburg, Austri. Zhvillimi dinamik që nga themelimi i BWT, konfirmon se vizioni i saj për të qënë grupi lider ndërkombëtar i teknologjisë së ujit është ndjekur vazhdimisht dhe bashkëpunimet i këtij grupi me partnerët lokal,sikurse është dhe kompania Water Boutique, rezultojnë modele suksesi.

Kompania Water Boutique e cila është përfaqesuese zyrtare dhe distributor i Grupit BWT në shqipëri prej 5 vitesh, u rendit në 10-shen e parë  mes qindra partnerëve për rritjen e numrit të shitjeve dhe shërbimin ndaj klientelës. Vizioni dhe Integriteti i kompanisë Water Boutique është vlerë e shtuar në përfaqesimin e gjigandit BWT Grup në tregun shqipëtar dhe më gjerë.