Bali Indonezi 10 – 12 Shtator 2023 – Asian Pacific Metting

Kompania Water Boutiqe ne kuadër të bashkëpunimit me pratnerin e saj kryesor BWT- Best Water Technology mori pjesë ne konferencën  Asian Pacific Metting Bali Indonezi.

Siguria  që uji i cilësisë më të lartë të jetë lehtësisht i disponueshëm – pikërisht në pikën e përdorimit ku është e nevojshme ishte dhe qëllmi I kësaj  konference

Drejtoresha Ekzekutive Znj. Xheni Vata duke qenë një folëse e zgjedhur në këtë aktivitet prezantoi përvojën shqipetare në fushën e filtrimit dhe trajtimit të ujit si dhe teknologjinë inovative gjermane që ofron parteneri ynë BWT në realizimin e këtij misioni.