Filtër Uji Olympus

Filtër Uji Olympus

Filtër uji Olympus është një markë prodhimi Greke   që shërben për të filtruar ujin e pijshëm direkt nga rubineti kuzhinës tuaj. Filtër uji Olympus është i thjeshtë dhe   i projektuar  për tu instaluar dhe mirëbajtuar nga vetë bleresi, pa patur nevojën e asistencës teknike. Ky filtër uji me fishek të vetëm, ka në përbërje të tij fishek qeramike me bllok karboni aktiv dhe shërben për  përmirësimin e shijes  të ujit duke reduktuar; klorin,  pesticidet, fenolet, substanca toksike, fibra amanthus, kromin gjashtëvalent, kadmium, arsenikun, plumbin dhe metalet e tjera të rënda në niveli të kënaqshëm. Për rrjedhojë Filtëte uji Olympus ju siguron ujë të pijshëm më të pastër. Kemi dy lloje Filtër uji Olympus për ujë të pijshëm;

 

Mini tap me veshje palstike dhe me një kapacitet filtrues deri në 2.000 litra ose 6 muaj

 

 

 

Coutertop Giga me veshje çelik inox dhe me bazë aliazh antimikrobik bakri, me kapacitet filtrues  deri në 14.000 litra ose 1 vit.

 

 

 

Gjithashtu Filtër Uji Olympus na vjen në ndihme edhe si filtër dushi me fishek me karbon aktiv dhe skrap bakri antimikrobik duke reduktuar klorin dhe pesticidet për kujdesin e lëkurës dhe flokëve tuaj. Kapaciteti i filtër uji Oplympus  për dushin është deri në 30.000 litra ose 1 vit.

 

 

Ashtu si të gjitha produktet për filtrimin e ujit që ofrohen nga kompania Water Boutique edhe Filtër Uji Olympus është i certifikuar për sigurinë dhe cilësinë e tij nga entet e akredituara të BE dhe SHBA.

Certifikimet

FILTER UJI ANTIMIKROBIAL

  • Laboratorët evropianë të kimisë
  • Universiteti Bujqësor i Athinës për mbajtjen e baktereve
  • Laboratori Mikrobiologjik i Spitalit Areteion të Shkollës së Mjekësisë të Universitetit të Athinës

MATERIALE QERAMIKE DHE KARBON AKTIV

  • Agjencia Amerikane për Mbrojtjen e Mjedisit (EPA) CW606N and CW508L
  • NSF SHBA

 

Water Boutique – Ku ka ujë jemi ne…….