Ftohës uji me filtra , një zgjidhje “ smart” për zyrën tuaj

Ftohës uji me filtra , një zgjidhje “ smart” për zyrën tuaj

Urim Vata – Administrator i Water Boutique

Ftohës uji me filtra është një shpërndarës i ujit të freskët që jumundëson të keni uji të pastër dhe të pijshëm gjithmonë në dispozicion. Ftohes uji me filtra lidhet me rrjetin e brendshëm tëujit tuaj dhe e pastron atë përmes proceseve speciale të filtrimit, duke ju ofruar zgjidhje të dobishme dhe ekologjike për zyrëntuaj .

Nëse jeni gati për zgjidhje “smart” në lidhje me ujin, është kohat’i hiqni dorë nga zakonet tradicionale të ujit në zyrë dhe tëmësoni të gjitha përfitimet e një ftohësi uji me filtra. Ju do tëkeni furnizim të pandërprerë me ujë te filtruar dhe do t’i thonilamtumirë atyre bidonëve të mëdhenj palstikë.

Përfitimet

Fleksibiliteti: Ju keni shumë opsione, mund të zgjidhni sistemeqë bëjnë akull, që përshtaten në banak, që ofrojnë filtrim tëpersonalizueshëm dhe më shumë, që do të thotë se jeni të sigurtqë do të gjeni diçka që i përshtatet hapësirës  dhe nevojave tuajapër ujë të pijshëm.

Përdorim i reduktuar i plastikës: Plastika nuk është vetëm njëndotës , ajo gjithashtu është  e shtrenjtë. Një ftohës uji Water Boutique e zgjidh këtë problem duke ofruar një alternativë tëthjeshtë dhe pa stres për shishet plastike.

Uji është i lirë: Sa më shumë punëtore të keni, aq më shumëujë do t’ju duhet. Për shembull: nëse keni 30 punonjës dhe vendijuaj i punës është i hapur pesë ditë në javë, do t’ju duhen rreth 60bidonë të medhënj uji në muaj.

Ujë i nxehtë apo i ftohtë

Disa njerëz duan ujë të nxehtë për kafe ose pije të tjera tëpreferuara, ndërsa të tjerë janë të etur për ujë të ftohtë në një ditëtë nxehtë vere. Pavarësisht se çfarë kërkoni, ftohësi i ujit Water Boutique e mundeson këtë.

Komoditet

Me ftohësin e ujit Water Boutique nuk do të duhet tëshqetësoheni  për planifikimin se kur dhe sa bidona uji duhet temagazinoni . Gjithashtu nuk do t’ju duhet të ngrini dhe ruanibidonë plastikë me ujë, duke e bërë më të lehtë kërkesën per ujinga të gjithë.

Water Boutique – Ku ka ujë jemi ne…