Performanca e BWT Racing Point Formula 1

Kush është  BWT?

BWT (Best Water Technology) është Kompanina nr 1 në Europë për trajtimin e ujit!

Një histori suksesi prej 200 vitesh në treg .

BWT ndër vite është marrë me investimin në një gamë të gjerë fushash, vecanërisht  si pjesmarrëse në Formula 1 ,e cila njihet si klasi më i lartë i serisë së garimit automobilistik.

Ekipi me dy makinat garuese njihet me emrin BWT Racing Point.  Me në krye biznesmenin  e njohur Lawrence Stroll dhe përfaqësohet nga dy garuesit:  kanadezi  Lance Stroll (22) dhe  meksikani Sergio Perez (30).

Nuk mund të lihet pa përmendur fakti se garuesi kanadez ka tërhequr vëmëndjen e shumë shikuesve me talentin e tij. Edhe pse vetëm 22 vjec, Stroll na ka vërtetuar që nuk ka rëndësi se sa i ri je,  por kushdo që ka talent dhe pasion mund të realizojë ëndrrën e tij.

Këtë sezon kanë dalë në vendin e katërt duke lënë kështu pas skuadra të mëdha si Ferrari, Renault, Williams etj.

Performanca e ekipit të Racing Point duket mjaft premtuese këtë sezon dhe mendojnë se dhe me pak punë mund të arrijn rezultate akoma më të mëdha, janë shprehur ata në intervistat e fundit.