Shop

Balanced Alkalized Water 2 pack

19 

Përfitimet e ujit të alkalizuar të balancuar:
Rrit pH e ujit dhe kështu mban në ekuilibër ekuilibrin acido-bazik
Mbështet metabolizmin dhe tretjen
Ofron më shumë energji dhe vitalitet

Përfitimet e teknologjisë së filtrit:
Redukton substancat që prishin erën dhe shijen si klori si dhe papastërtitë organike
Redukton grimcat > 200 μm (rërë, grimca nga rubineti) dhe metalet e rënda (plumb dhe bakër)

Out of stock

SKU: PKU01 Category: Tag: