Shop

BWT SMART DOSE DT & PLUS

BWT SMART DOSE DT & PLUS
– Higjienik
– I qëndrueshme
– Trajtim i lehtë
– Mineralet e optimizuara
– Njoftim me ane te sinjalit nese solucioni eshte afer mbarimit
– I certifikuar sipas Entit Gjerman per kualitetin e ujit
– Kontrollohet në kohë reale me anë te aplikacionit per smartphone BWT

Description

 

ProduktiKapacitetiPershkrimi
 

 

BWT Smart Dos DT

 

 

0.03 – 5.8 m³/h

Sistem dozimi me kontroll dixhital për proçes pas-trajtimi të ujit për mbrojte nga korrozionit dhe depozitimeve të gëlqeres
 

 

BWT Smart Dos DT Plus

 

 

0.03 – 3.5 m³/h

Sistemi dozues për përdorim në kombinim me sistemet e zbutjes BWT me kontroll për proçes

pas-trajtimi për mbrojtjen nga korrozioni dhe stabilizimin e fortësisë së mbetur