Shop

Cezem me 3 dalje me UV

550 

Seritë e rubinetave të dezinfektimit UVDF janë produkte dezinfektimi të ujit me bazë UVC LED që ofrojnë ujë të pijshëm të besueshëm për produktet e konsumit dhe ato komerciale. Këto produkte ofrojnë dezinfektim pa merkur, miqësor ndaj mjedisit që nuk ndryshon shijen ose aromën e ujit të pijshëm. I pershtatshem per : gratë shtatzëna, foshnjat, të moshuarit, të pafuqishmit dhe njerëzit që kanë kërkesa të larta për sigurinë e ujit të pijshëm.

Description
              PARAMETRAT
Emri I produktitDF3185
ModeliDF3185M-926-UVXXX
Permasat345mm×190mm×45mm
Pesha3kg
Rrjedhja      <2L/min

 
Fuqia4W(single led)

8W(double led)

Temperatura e ujit      4-45gradeC

 
Vlera e desinfektimit>99.99%