Shop

Rubinet per kuzhine gold

Rubinet me tre dalje per kuzhine, Dy dalje nga uji i rrjetit i ftohte dhe i ngrohte, gjithashtu nje dalje nga uji i filtruar i sistemi.
Montohet ne kuzhine siper lavamanit.

Përparësitë:

  • dizajn dhe cilesi e larte moderne
  • performancë e shkëlqyeshme dhe estetike
  • instalimi i thjeshtë