Shop

Rubinet double për kuzhinë

55 

Rubinet double i kromuar me valvul moderne qeramike e cila mundëson marrjen e ujit nga  dy burime të ndryshme. Përdoret zakonisht me filtrat mineral ( zgjedhje e ujit, me minerale ose jo, varet si e preferoni). Montohet siper  lavamanit.

Përparësitë:

  • Dizajn modern
  • Performancë e shkëlqyer dhe estetike
  • Instalimi i thjeshtë