Shop

Rubinet per kuzhine

45 

Rubinet i dizenjuar per sistemet RO ( reverse osmosis) të montuar nën lavaman. Rubineti mund të instalohet në ambjente te ndryshme, kryesisht tek kuzhina.

Përparësitë:

  • dizajn modern
  • dizajn ergonomik
  • performance e shkëlqyeshme dhe estetike
  • instalimi i thjeshtë