Shop

Rubinet per kuzhine

300 

Prodhim Gjerman

 

Rubinet për kuzhinë me tre dalje. Dy dalje  nga uji i rrjetit, i ftohtë dhe i ngrohtë, gjithashtu një dalje nga uji i filtruar i sistemit. Rubineti montohet në kuzhinë. Ai eshte i prodhuar me inox  të cilësisë të lartë dhe ka dizajn modern!

 

Përmasat                            322 mm x 245 mm x 23 mm