Shop

Rubinet qeramike – lloji F

45 

Rubinet i kromuar me valvul moderne që përdoret në sistemet RO ( reverse osmosis) të montuar nën lavaman. Rubineta shtesë mund të instalohet në ambjente ose kate të tjera (katin e dytë, etj) zgjidhje e përsosur për shtëpitë me shumë pjestarë.

Përparësitë:

  • dizajn modern
  • dizajn ergonomik
  • performance e shkëlqyeshme dhe estetike
  • instalimi i thjeshtë
  • valvula moderne me kokë qeramike
  • 5 vjet garanci