Shop

Rubinet tre per kuzhine

300 

Prodhim Gjerman

 

Rubinet me tre dalje për kuzhinë. Dy dalje  nga uji i rrjetit, i ftohtë dhe i ngrohtë. Gjithashtu rubineti ka një dalje për ujin e filtruar të sistemi. Rubineti ka nje dizajn modern dhe ergonomik. Ai montohet në kuzhinë sipër lavamanit.

Përparësitë:

– Dizajn modern dhe cilesi e lartë

– Performancë e shkëlqyer dhe estetike

– Instalimi i thjeshtë