Shop

Rubinet reverse për kuzhinë

45 

Prodhim i BE

Rubinet i dizenjuar për sistemet RO ( reverse osmosis) të montuar nën lavaman. Rubineti mund të instalohet në ambjente të ndryshme, kryesisht tek kuzhina. Rubineti është i prodhuar  me inox  të cilësisë të larte dhe  ka dizajn modern.

Përmasat            44.3 x 17.2 x 7.1 cm