Shop

Filter Frigoriferi 2’5”

23 

Prodhim i BE

I certifikuar BPA Free

Filtër uji për frigoriferin që përmban karbon aktiv, i cili kryen pastrimin e ujit nga papastërtitë kimike, largon gazrat dhe përbërësit organikë. Përmirëson shijen dhe erën e ujit. Falë këtij filtri ne mund të kemi ujë dhe akull të pastër. Filtri është i përshtatshëm për shumicën e frigoriferëve të disponueshëm në treg.

Zëvendësimi i rekomanduar i fishekut: çdo 6 muaj (në varësi të nivelit të konsumit të ujit dhe ndotjes)

Lidhja – 1/4