Shop

Filtër Uji BB 10

45 

Prodhim i BE

Filtra uji  10 “BB/20”BB, me një lidhje 1″.

Vendosen ne hyrje te rrjetit dhe  sipas nevojes mund të instalohen  vetëm  ose në grupe prej 2 ose 3 filtrash. Ju mund të merrni performancë më të mirë të ujit të pastër ose të përmirësoni efikasitetine tij duke eleminuar rërën, baltën, llumin etj.

Ato janë prodhuar prej plastike të errët dhe mund të përdorim  lloje të ndryshme të fishekëve zëvendësues për pjesën e brendëshme( fishek sedimenti, fishek karboni

Kapaciteti: 200 litra në minutë