Shop

Filter zevendesues per Kane uji , Alkaline

42 

Per uje ALKALINE

 

Përfitimet e ujit të alkalizuar të balancuar:

Rrit pH e ujit dhe kështu rregullon ekuilibrin  acido-bazik

Ndihmon metabolizmin per nje tretje me te mire

Ofron më shumë energji dhe vitalitet

 

Përfitimet e teknologjisë së filtrit:

Redukton substancat toksike dhe shijen si klori si dhe papastërtitë organike

Redukton grimcat > 200 μm (rërë, grimca nga rubineti) dhe metalet e rënda (plumb dhe bakër)

Paketim 3 cope