Shop

Fishek filtri rrjete 10’’

25 

  • Fisheku i filtrit Nature water  i përshtatshëm për shumë sisteme të zakonshme filtrimi

Filtrat rrjetë përdoren aty ku grimcat e medha duhet të hiqen nga uji, për shembull pusi ose uji I rrjetit . Këtu uji mund të ketë përmbajtje të shtuar pluhuri, rërë ose grimca llumi që mund të  bllokojnë një filtër të imët. Me një maksimum përshkueshmëria prej 80 µ ky fishek filtri  heq grimcat më të imëta. Filtri lahet dhe duhet ndërruar çdo 6 muaj.

I përshtatshëm për filtrin e ujit 10″ (254 mm) për sistemet standarde të filtrimit të ujit të pijshëm.

Additional Information
Color

Blu, E Bardhë, Rozë