Shop

Magnesium Mineralized Water 6 pack

38 

Përfitimet e magnezit në ujin e pijshëm:
Shije perfekte në pije dhe ushqime të nxehta, të ftohta.
Mbështet muskujt dhe sistemin nervor, forcon kockat dhe dhëmbët.
Redukton lodhjen, e bën më elastik, rezistent ndaj stresit dhe mbështet metabolizmin e energjisë

Përparësitë e teknologjisë së filtrit:
Mbrojtja optimale e pajisjes për pajisjet shtëpiake si aparatet e kafesë dhe kazanët: redukton përmbajtjen e gëlqeres në ujë.
Redukton substancat që shqetësojnë erën dhe shijen si klori si dhe papastërtitë organike.
Redukton grimcat >200 μm (rërë, grimca nga tubi) dhe metale të rënda (plumb dhe bakër)

Out of stock

SKU: PKU02 Category: Tag: