Shop

Parafiltra 10” Duo

60 

Prodhim i BE

Filtër uji mekanik në versionin transparent ose të bardhë. Ky filtër uji ndalon ndotësit si rërë, baltë dhe sedemente të tjera të dukshme.

DOUBLE O-RING duke siguruar mbrojtje nga rrjedhje të padëshiruara.

Versioni standard, i përdorur në sistemet e reverse osmozes.

Filtra uji të projektuar për aplikimet e POU dhe POE

Modele DP me 2 pjesë