Shop

Sistem i ujit të pijshëm për industrinë: RO 1500

3500 

Prodhim i BE

Grancia 1 vit

Sistemi siguron ujë të pijshëm në kapacitete të larta prodhimi. Uji kalon në disa faza filtrimi dhe eleminon kimikatet, papastërtitë, metalet e rënda  etj, duke e kthyer në ujë të shëndetshëm për konsum.

Opsionet e sistemit

  • Matës presioni
  • Matës të presionit të prizës së pompës përforcuese
  • Tregues te cilësisë së ujit
  • TDS metër me LCD
  • Kontrollet elektrike
  • Kontrolli mikro-kompjuterik, ndërprerësit e mbingarkesës, treguesit LED
  • Kuti e kontrollit
  • Ndërrim të fishekeve 3-6 muaj
  • Filtrat 20” 5 um për heqjen e rërës baltës, ndryshkut, klorit etj
Description

Te dhëna teknike

Presioni operues             7 – 15bar

Temperatura e ujit          5-40° C

Kapaciteti ujit filtruar     280 lit/h

Përmasat (H x W xD)      1540 x 480 x 600mm

Membrana                        1500 GPD