Shop

Zbutës uji Mikro

520 

Prodhim i BE

Zbutësi uji  kompakt bën të mundur pastrimin e sistemit të ujit  të shtepisë dhe pajisjeve elektroshtepiake nga gëlqerja . Zbut ujin( që përmban sasi të lartë  kalciumi dhe magnezi), i cili ndikon direkt  në jetëgjatësinë  dhe performancën e pajisjeve shtëpiake dhe konsumit të energjisë. Për shkak të madhësisë kompakte   dhe dimensioneve të vogla, ‘Softener Compact Micro’ mund të instalohet në vende  të mbyllura pa zënë shumë hapërsirë.

Garancia 1 vit

Description

Tipi i kabinetit                                                                  Kompakt

Volumi i rezinës                                                               4 l

Përmasat e zbutësit (cm)                                             20/39/50

Konsumi energjisë                                                         5 W

Temperatura e punës (C)                                            4-38

Presioni nominal                                                             2,0 – 6,0

Konsumimi i kripës për rigjenerim                           1,0 kg

Kapaciteti maksimal                                                      0,3 m3/h