Sisteme Filtrimi Uji për Bare dhe Restorante

Sisteme Filtrimi Uji për Bare dhe Restorante

Sisteme Trajtimi uji

Filtra Uji për Bare dhe Restorante

Avantazhet

Kushdo që pi shumë ujë e di që jo të gjithë ujërat kanë të njëjtën shije. Kjo ndodh sepse uji, ashtu si ushqimi, është i pasur me veti që mund të ndryshojnë në bazë të vendit nga vjen dhe udhëtimit të gjatë që bën.

Restorantët e dinë mirë se uji nuk përdoret vetëm për të shuar etjen, por shoqëron ushqimet e klientëve dhe është në gjendje të përmirësojë përvojën e tyre:

uji i mirë në temperaturën e duhur, i thjeshtë ose i gazuar për të ndezur qiellzën, mund të bëjë ndryshimin.

Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme t’i shërbeni një ujë të mirë, me cilësi të lartë dhe të pakontaminuar, siç është uji i marrë nga sistem per trajtim uji nga Water Boutique për baret dhe restorantet. Përveç shijes, avantazhet janë të shumta.

 

Qëndrueshmëria mjedisore dhe uji me KM 0

Sistemet e Filtrimit të Ujit Water Boutique  ndihmojnë në reduktimin të një sasie të madhe plastike. Kjo gjë ju lejon të kurseni  kilogramët e materialit ndotës që më pas shpërndahen në mjedis, redukton emetimet e smogut të prodhuar çdo ditë nga mijëra kamionë që transportojnë arka me ujë.

Për këtë arsye, shume biznese kanë zgjedhur filtra uji nga Water Boutique për Kafe dhe Restorante , në mënyrë që t’u shërbejë klientëve ujë cilësor dhe ne respekt për mjedisin.

Le të shohim një Hotel Restorant dhe Bar ose biznes tjetër me një numër minimal prej 40 punonjësish. Duke marrë parasysh që një shishe uji kushton 0.30cent, kostoja ditore për  ata do të jetë 48 euro.

Kjo do të thotë se biznesi do të shpenzojë të paktën 1400 euro në muaj (për vetëm 40 punonjës) për blerjen e ujit në shishe.

Nëse e rrisim numrin e tyre në 80, kostoja mujore e ujit do të jetë 2800 euro e kështu me radhë.

Një Sistem Trajtim uji apo Filter uji  nga Water Boutique, duke marrë parasysh të njëjtin numër punonjësish dhe konsum për një restorant ose biznes, ju lejon të kurseni deri në 50% në blerjen dhe shitjen e ujit të pijshëm.

Kjo pasi, pas investimit fillestar, Sistem trajtim uji apo filtra uji  kërkojne  vetëm kontrolle të herëpashershme dhe ndryshime filtri, ndërsa kutitë e ujit duhet të blihen rregullisht.

Për bisneset që zgjedhin të blejnë një sistem filtrimi ujiapo filter uji, ekziston një mundësi e shkëlqyer për kursime ekologjike dhe ekonomike.

Një “pastërti e certifikuar” për çdo shpërndarje dhe e kontrolluar periodikisht. Ne menyre periodike , stafi ynë kryen mirëmbajtjen e ketyre sisteme trajtimi uji apo filtra uji  për të vazhduar të garantojë një produkt të shëndetshëm dhe të mirë.

Sisteme trajtimi uji apo filtra uji  nga Water Boutique janë bërë tashmë një mjet i domosdoshëm në sektorin e hotelierisë, restoranteve dhe bareve

Si nga këndvështrimi i biznesit ashtu edhe i klientit, Sisteme trajtimi uji apo filtra uji  garantojnë avantazhe që shishet plastike nuk janë më në gjendje të ofrojnë.

 

Water Boutique – Ku ka ujë jemi ne…..