Zbutës uji AQUA MIX

Zbutës uji AQUA MIX

Eleminon hekurin dhe manganin

Zbutës uji AQUA MIX Ion 50 i prodhuar në BE është mjeti më i mirë për të hequr hekurin dhe manganin nga uji. Ky zbutës ujimund të trajtojë sasi të konsiderueshme manganin dhe hekurin. Zbutës uji AQUA MIX eleminion gjitashtu edhe merale të tjera të renda dhe turbullirën e ujit.

Zbutës  uji Aqua Mix Ion 50 eshte i dizajnuar për ujërat e puseve që zakonisht janë të paqëndrueshëm.  Ky zbutës uji falë kombinimit të mbushjes se brendëshme jo vetëm që eleminon smërcin dhe gëlqeren  por dhe elemente të tjerë të dëmshëm.

Media me të cilën është e mbushur kolona e zbutës uji Aqua Mix Ion bën që mangani dhe hekuri të shndërrohen në formën e tyre fizike dhe pastaj ti filtrojnë ato duke i precipituar në të njëjtin operacion.  Më pas ndotësit e mbetur në këtë mediashpëlahen. Kjo bën që zbutës uji AQUA MIX Ion 50   të jetë shumë efektiv në elminmin e këtyre komponentëve.

Zbutës uji AQUA MIX

Metodë efikase dhe ekonomike për heqjen e përbërësve të tretur të hekurit dhe manganit
Vetë pastrohet lehtësisht dhe nuk konsumohet në operacionin e heqjes së komponentëve të tretur duke ofruarnjë avantazh të jashtëzakonshëm ekonomik ndaj shumë metodave të tjera.
Eliminon Hekurin, Manganin, Bakërin, Kadium, Monoksidin e Karbonit, Nikelin, Mërkurin, Plumbni, Zinkun, sulfurin e hidrogjeni, amonit, elemente radioaktiv, produktet e naftës.
Instalohet në hyrje të rrjetit