Zbutës uji Gaia Për një lëkure të butë dhe flokë të shndritshëm

Zbutës uji Gaia Për një lëkure të butë dhe flokë të shndritshëm

Zbutës uji Gaia përdoret për të reduktuar fortësinë e ujit që futet në hyrjen të shtëpisë tuaj. Kjo mbron jo vetëm tubat e ujit, lidhjet, rubinetë, kokat e dushit nga formimi i gëlqeres dhe smërcit, por siguron një jetë të gjatë për të gjitha pajisjet që përdorin ujë në shtëpine tuajm, bolier, lavatrice, lavastovilje, hekurin e robave, kaldajën etj.

Zbutës uji Gaia është ideal për instalime në apartamente për një familje  deri në 4 persona. Ai karakterizohen nga përmasa të vogla dhe kjo lejon që  instalimi i tij të bëhet  edhe në hapësira të vogla dhe dhoma teknike me hapësirë ​​të kufizuar.

 

Avantazhet e Zbutës uji Gaia 

  • Instalim i shpejtë dhe programim shumë i thjeshtë: në pak minuta zbutësi i ujit është funksional
  • Mirëmbajtje e ulët vjetore
  • Ekran me dritë led
  • Sinjal paralajmërimit për sasinë e kripës

Zbutës uji Gaia ju lejon të kurseni deri në

  • 8% Të Faturës së dritave për ngrohjen e ujit.
  • 15% Të shpenzimeve për mirëbmjatjen e pasijeve shtëpiake që perdorin ujë
  • 50% Të detergjentëve dhe shampove për shtëpine dhe trupin tuaj