Filtër uji Gjerman Bluefilters

Filtër uji Gjerman Bluefilters

Filtër uji Gjerman Bluefilters

Filtër uji Gjerman Bluefilters është një sistem me filtra uji inovativ me 6 faza filtrimi për prodhimin e ujit të pijshëm  që ju mundëson të keni ujë të lehtë, pa elementë të demshem,  direkt nga rubineti në shtëpinë tuaj.

Bluefilters ka një përvojë mbi 40 vjecare në prodhimin e filtra uji dhe sistemet e saj ju japin edhe mundësinë që të rregulloni kripërat minerale të ujit sipas shijes dhe nevojave tuaja. Kjo arrihet me anë të nje filtër uji të vecantë mineralizues, i cili përbëhet tërësisht nga gurë mineralë natyrorë. Rezultati i këtij filtër uji është ujë  i pastër, i shijshëm dhe  i sigurtë direkt nga rubineti i shtepisë tuaj. Ky ujë është i përsosur për të pirë dhe përgatitur pjatat tuaja të preferuara, duke reduktuar konsumin e plastikës për një zgjedhje eko-qëndrueshme.

 

Filtër uji Gjerman Bluefilters është një sistem filtra uji që vendoset poshtë lavamanit. Ky filtër uji Gjerman është një pajisje me dizajn kompakt dhe modern, i projektuar posaçërisht për t’u vendosur në të gjitha kuzhinat, edhe ato me pak hapësirë.

 

 

 

 

Filtër uji Gjerman Bluefilters është i dizajnuar dhe prodhuar në Gjermani. Garancia për cilësinë e tij dhe për cilësinë e ujit që ai prodhon janë certifikimet nga Entet e Akredituara të Bashkimit Europian dhe USA për:  BPA FREE.,

LOW CARBON FOOT PRINT, TÜV, HPT( High Tech Purification), PHZ dhe NSF. Gjithashtu ky Filtër uji Gjerman Bluefilters është i testuar mikrobiologjikisht në DGHM (DEUTSCHE GESELLSCHAFT FÜR HYGIENE UND MIKROBIOLOGIE).