Shop

Filtër uji UPS3

120 

Prodhim i BE

Filtër uji i trefishtë UPS3 për ujë të pijshëm është jashtëzakonisht i thjeshtë për t’u instaluar. Përmirëson shijen dhe erën e ujit, duke eleminuar klorin dhe komponimet e tjera organike. Falë një dizajni shumë fleksibël mund ta vendosni atë kudo dhe të përmirsoni cilësinë e ujit në shtëpinë tuaj.

Ai përbëhet nga tre mbajtëse dhe 3 fishekë:

  • Fisheku i Sedimentit 5 mikronë largon grimcat mekanike deri në 5 mikronë (rërë, baltë, ndryshk)
  • Fisheku i Sedimentit (fije ose i shkrirë), 1 mikron – largon grimcat mekanike deri në 1 mikron
  • Fishek i karbonit aktiv (i grimcuar ose bllok) – heq klorin dhe përmirëson shijen, aromën dhe ngjyrën e ujit.
  • Filtrat e ujit i nënshtrohen një kontrolli të plotë të cilësisë në çdo fazë të prodhimit. Certifikuar nga Instituti Higjenes – PZH.

 

I ertifikuar – BPA FREE

Garancia 2 vite