Shop

Filter zevendesues per Kane uji , Magnez

42 

Pasuron ujin me MAGNEZ

 

Përfitimet e magnezit në ujin e pijshëm:

Magnezi I jep ujit nje shije unike ,

Forcon muskujt, permirson sistemin nervor , forcon dhembet dhe kockat.

Redukton lodhjen, dhe rrit energjine e metabolizmit.

 

Përparësitë e teknologjisë së filtrit:

Redukton aromen dhe shijen e pakendshme nga uji, gjithashtu redukton klorin si dhe mbetjet organike.

Redukton grimcat >200 μm (rërë, grimca nga tubi) dhe metale të rënda (plumb dhe bakër)

Paketim 3 cope