Shop

FILTRA Ultrafiltration LUXURY

FILTRA Ultrafiltration LUXURY

  • Instalohet ne hyrje te rrjetit
  • Teknologjia e Ultra-filtrimit, proces mekaniko- fizik pa pranine e elementeve kimik ose rrezatimit per mbajtjen larg te baktereve, viruseve dhe partikolave shume  te vogla te pranishme ne uje.
  • Siguron uje te paster ne te gjithe rrjetin fale membranave me pore 0.02 μ
  • Per vila dhe apartamente luksoze
Description

Specifikimet Teknike

Lidhja  AxBxCxD1 1/4”x1 1/4”x1/2”X ½”
Kapaciteti max I ujit te trajtuar3m3/h
Permasat HxWxD201×97×45
Presioni2-6 bar
Temperatura max40°C
MaterialiCelik I galvanizuar
TubacionetPVC-U PN10
Madhesia nominale e poreve0.02μ
Jetegjatesia e membranes5 vite