Shop

Fishek filtri Olympus Giga

74 

Një pjesë origjinale OE nga Doulton, filtri i ujit qeramik ultracarb W9223021 e kalon ujin tuaj përmes tre fazave të filtrimit për t’u siguruar që të merrni shijen më të pastër të mundshme! Çdo fazë filtrimi do të reduktojë gjithnjë e më shumë ndotës nga uji juaj, duke përfshirë grimcat e imëta, turbullirën, bakteret, klorit dhe plumbin. Rezultati do të jetë uji i pijshëm me cilësi më të lartë, me shije më të mirë që mund të imagjinohet! Çertifikuar NSF.

Additional Information
Color

Blu, E Bardhë, Rozë