Shop

Fishek zevendesues 10″ BigBlue

25 

Fishek zevendesues 10″ BigBlue

Fisheku përmirëson shijen dhe aromën e ujit duke hequr klorin. Ai gjithashtu largon papastërtitë organike (mikroorganizmat, bakteret, kërpudhat), papastërtitë mekanike, plumbin dhe metalet e rënda toksike, pesticidet, detergjentët dhe fenolet.

Additional Information
Color

Blu, E Bardhë, Rozë