Shop

Infinity M

1100 

  • Filtër kompakt me vetëshpëlarje me sipërfaqe të madhe filtri.
  • Cilësi të lartë, e thjeshtë për t’u përdorur dhe me dizajn modern.
  • Instalim horizontal ose vertikal.
  • Kontroll Presioni, Barometer dhe Valvule
  • Garancia 2 vjecare
  • Cdo 8-10 vite nderrohet sita filtruese
Description

Specifikimet teknike:

Presioni nominal16 PN
Presioni i punës (min.-max.2 – 16 bar
Temperatura e ujit (min-maks.)5-40° C
Filter Elementi90 µm
Lidhja¾” -1 ¼”
Kapaciteti Nominal3-5m3/h
Gjatësia pa pajisjet lidhëse125 mm
Gjatësia me pajisjet lidhëse260 mm
Lartësia550 mm